dilluns, 31 de desembre del 2012

ELS TREBALLS MODULARS

Passejant per la blogosfera, he trobat una entrada de l'Anna Alcázar que m'ha semblat molt adient i apropiada pel que ara us vull explicar. En aquesta entrada parlaré dels dos treballs modulars que hem realitzat durant el semestre: Identitat i Territori i Publicació Digital. 

El primer, el que té per títol Identitat i Territori, consistia en elaborar una exposició oral  per parelles sobre qualsevol tema que poguéssim relacionar aquestes dues paraules. L'objectiu era triple:
  1. Trobar un tema que lligués amb aquestes paraules i aprofundir en ell, donar-hi mil voltes per descobrir-lo del tot.
  2. Aplicar les eines apreses a GITIC per tal d'elaborar un suport visual amè, atractiu i adequat a la situació.
  3. Expressar-nos de manera correcta lingüísticament parlant
El tema que hem decidit exposar és "L'inconscient". A continuació, us adjunto el Prezi amb el que hem acompanyat la nostra explicació.


Aquest treball ens ha permès descobrir tota la influència que l'inconscient té en la nostre comportament del dia a dia i comprobar que es pot arribar a determinar aspectes de la nostra personalitat a través de la manifestació de l'inconscient gràcies a la interpretació d'un dibuix. Crec que hem encertat en el tema que hem tractat, però que el recurs TIC que hem utilitzat  ha estat massa simple ja que només ens hem valgut d'una eina, el Prezi.

El segon treball és el de la Publicació Digital, que consisteix en una presentació oral partint de la hipòtesi de si el personatge escollit és o no un bon comunicador. Aquest es realitza en grups de cinc persones. 

El meu grup hem escollit fer un seguiment de l'Alfons López-Tena ja que hem considerat que a l'acostar-se les eleccions al Parlament de Catalunya estaria bé observar com es comunica un polític candidat a la presidència de la Generalitat. Per a l'elaboració d'aquesta tasca, ens hem valgut de moltes recursos TIC diferents com el Prezi, el Google Drive, el Pearltrees entre daltres. Per tant, podem dir que en aquest cas hem aplicat els coneixements adquirits a les classes de GITIC. A més, a l'hora de valorar si era o no un bon comunicador hem utilitzat la base teòrica estudiada a COED a través de la lectura del llibre "Com parlar bé en públic".

En conclusió, puc afirmar que els dos treballs modulars m'han servit de molt a l'hora d'aplicar els coneixements adquirits en aquestes dues matèries. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada